TOMATO SOUP WITH SPATZLE

Preparation

Cut the onion into cubes, chop the garlic fine and fry in butter. Drop the broth cubes into boiling water and add the onion with garlic. Then, add sliced carrot. Boil the whole for ca. 15 minutes on low heat. Peal the tomatoes off, cut, thoroughly blend in a blender and add to the brew. Add the universal spice and boil for further 15 minutes. Add the spatzle 4 minutes before the end of cooking. Pour the soup into a plate and decorate with a splash of cream, and parsley tops.

Bon appétit!

40 min 4 portions

Ingredients

  • - 4 spoons of 2-egg pasta AS BABUNI spatzle
  • - 4 tomatoes or 300 ml of tomato cream
  • - 2 carrots
  • - 1 onion
  • - 1 ząbek czosnku
  • - 1 garlic clove
  • - ¼ glass of 30% cream
  • - 1 spoon of clarified butter
  • - 2 broth cubes
  • - 1/2 spoon of universal spice
  • - parsley or basil leaves
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.