Dotacje UE

AS BABUNI Sp. z o.o. z siedzibą w Niemcach 21-025 Niemce ul. Różana 37 realizuje projekty dofinansowane z funduszy europejskich


Tytuł Projektu:
„Wzrost konkurencyjności As-Babuni sp. z o.o. poprzez wdrożenie rekomendacji zawartych w strategii wzorniczej”

Projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020, Działania 1.4. Wzór na konkurencję, Etap II. Instytucja Zarządzająca – Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości

Cel Projektu:
Celem nadrzędnym projektu jest wzrost konkurencyjności As Babuni poprzez zwiększenie potencjału zarządzania wzornictwem oraz wzrost wykorzystywania wzornictwa w zakresie wdrożenia nowych produktów. Ponadto Projekt jest istotnym narzędziem innowacji: produktowej, organizacyjnej i marketingowej.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tytuł Projektu:
Dotacja na kapitał obrotowy dla AS BABUNI Sp. z o.o.

Projekt realizowany w ramach działania 1.5 Dotacje na kapitał obrotowy Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020.
Instytucja Zarządzająca – Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości

Cel Projektu:
Celem projektu jest wsparcie przedsiębiorcy w zakresie finasowania kapitału obrotowego w celu zaspokojenia potrzeb w zakresie przezwyciężenia trudności finansowych, które zaistniały wskutek pandemii COVID-19.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tytuł Projektu:
Wdrożenie prac B+R poprzez uruchomienie produkcji 4-jajecznych makaronów z siemieniem lnianym i kurkumą.

Projekt realizowany w ramach Programu Operacyjnego Polska Wschodnia 2014-2020, Działania 1.3. Ponadregionalne powiązania kooperacyjne, Poddziałania 1.3.1 Wdrożenie Innowacji przez MŚP.
Instytucja Zarządzająca – Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości

Cel Projektu:
Wdrożenie prac B+R przeprowadzonych samodzielnie w zakresie receptur i technologii produkcji prozdrowotnych, innowacyjnych, nowych produktów: makarony 4-jajeczna krajanka oraz kluseczki z siemieniem lnianym i kurkumą, jak również prac B+R w zakresie produkcji i półautomatycznego ich pakowania.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Tytuł Projektu:
Wdrożenie prac B+R w innowacyjnej technologii produkcji nowych, suchych wafli smakowych, szansą na ekspansję firmy
AS BABUNI i na rynku międzynarodowym.

Projekt realizowany i współfinansowany w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Osi Priorytetowej 3 Konkurencyjność przedsiębiorstw, Działania 3.7 Wzrost konkurencyjności MŚP.
Instytucja Zarządzająca – Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości

Cel projektu:
Zwiększenie konkurencyjności przedsiębiorstwa AS BABUNI Sp. z o.o. na rynku krajowym i zagranicznym, podniesienie produktywności i wydajności przedsiębiorstwa, dzięki wprowadzeniu innowacyjnej linii technologicznej do produkcji prozdrowotnych, suchych wafli, a także wprowadzenie na rynek nowych, prozdrowotnych, suchych wafli smakowych, niezawierających konserwantów i sztucznych barwników.





Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.