PENNE ALL’ARRABBIATA

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Peal the tomatoes off, cut into quarters, and remove the stones. Cut the flesh into cubes. Fry fine-chopped garlic on a frying pan in olive oil. Add diced pepper without seeds and fry for approx. 2 minutes on low heat.

Add tomatoes, add salt and boil for about 5 minutes. Finally, add pasta, stir and boil for another minute. Put on a plate, sprinkle with basil leaves and ground Parmesan cheese.

Bon appétit!

15 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g of AS BABUNI tube pasta
  • - 4 fresh tomatoes or 300 ml of canned tomato (pealed off, sliced)
  • - 2 tablespoons of olive oil
  • - 1 garlic clove
  • - 1 peperoncino hot pepper
  • - 4 spoons of ground Parmesan cheese
  • - basil leaves
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.