STRANDS IN ORANGES

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Fillet the oranges out. From the fruits’ remainders, squeeze out approx. 4 spoons of juice and tamp with olive oil, honey and a pinch of salt into smooth sauce. Mix the pasta with sauce, orange fillets, almond flakes and cranberry. Decorate with mint leaves.

Bon appétit!

30 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g of AS BABUNI strand balls
  • - 3 oranges
  • - 50 g of dried cranberry
  • - 20 g of almond flakes
  • - 3 spoons of oil
  • - salt
  • - spoon of honey
  • - mint leaves for decoration
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.