PASTA MUFFINS

Preparation

Boil the pasta al dente according to the recipe on the package. Dice the chicken breast fine and fry in butter for ca.. 3 minutes, adding salt and pepper. Then, mix with noodles and let in cool down.

Tamp the eggs with cream, add half of the ground cheese, add spice and pour into the cooled pasta with meat. Stir the whole and put into previously buttered Teflon muffin molds. Sprinkle the top with the rest of yellow cheese. Bake it in an oven warmed up to 170 degrees C for ca. 10-15 minutes. Serve it warm, solo, or with garlic sauce.

Bon appétit!

20 min 2 portions

Ingredients

  • - 200 g of AS BABUNI 4-egg tear-shaped pasta
  • - 100 g of chicken breast
  • - 5g of clarified butter
  • - 80 ml of 30% cream
  • - 4 eggs
  • - 20 g of ground yellow cheese
  • - salt and pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.