SOUP CURRY SWEET BROTH

Preparation

Put peeled vegetables without parsley tops, allspice and laurel leaves into a pot. Pour it with water and boil it. Boil on low heat for ca. 30 minutes. Finally, remove the vegetables and put 1 carrot aside. Dice the chicken breast fine and fry in heated oil, adding salt and pepper. At the end of frying, add sliced mushrooms and steam the whole under a cover for several minutes. Then, add it to the clean vegetable broth, add sliced previously boiled carrot and curry. Boil the whole for ca. 15 minutes, adding spice at the end.

Boil the pasta according to the recipe on the package. Put on a plate, pour it with the soup and sprinkle with chopped parsley.

Bon appétit!

50 min 5 portions

Ingredients

  • - 250 g of AS BABUNI cut pasta
  • - 500 g of chicken breast
  • - 1 spoon of curry
  • - 4 carrots
  • - 1 parsley with haulm
  • - 1 celery
  • - 1 small leek
  • - 1 onion
  • - 2 laurel leaves
  • - 5 average mushrooms
  • - 9 grains of allspice
  • - 1 spoon of oil
  • - salt and pepper
  • - 2 l of water
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.