SALAD WITH TURKEY AND RIBBON NOODLES

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Dice the turkey, and then fry in heated oil, add turkey spice. Add the pasta to the meat, add rocket, and delicately stir all the components. Put into a plate, place coarse diced feta on the top and sprinkle with parmesan cheese. Sprinkle the plate’s edges with freshly milled pepper.

Bon appétit!

40 minut 4 portions

Ingredients

  • - 200 g of AS BABUNI 4-egg ribbon pasta
  • - 100 g of rocket
  • - 100 g of turkey breast
  • - 1/2 spoon of turkey spice
  • - 50 g of feta cheese
  • - 2 spoons of ground parmesan
  • - 2 spoons of oil
  • - color pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.