PASTA ROSEBUDS

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Peel the tomatoes off, cut into four pieces, remove the seeds, and dice the flesh. Cut the olives in two and add to the tomatoes. Then, add cooled pasta, parmesan cheese, nuts, basil, and stir the whole, adding salt and pepper. Apply the filling onto the ham slices, and roll up in the form of rosebuds, decorating with parsley tops prior to serving.

Bon appétit!

15 min 12 portions

Ingredients

  • - 50 g of AS BABUN short pasta
  • - 12 slices of smoked ham
  • - 2 tomatoes
  • - 3 spoons of parmesan chips
  • - 30 g of black olives
  • - a handful of chopped walnuts
  • - a few leaves of chopped basil
  • - a few leaves of parsley haulm
  • - salt and pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.