SPAGHETTI WITH RASPBERRY MOUSSE

Preparation

Blend the raspberries in a blender together with 4 spoons of sugar. Tamp the other 2 tablespoons of sugar together with mascarpone cheese and cream. Cook up pasta according to the recipe on the package and add it still hot to the prepared mass. Mix it, put on a plate, pour it with the raspberry mousse and sprinkle the top with powdered sugar.

Bon appétit!

15 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g of spaghetti durum AS BABUNI
  • - 200 g of fresh or frozen raspberries
  • - 3 spoons of mascarpone cheese
  • - 6 spoons of sugar
  • - ¼ glass of 30% cream
  • - 1 spoon of powdered sugar
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.