CINNAMON NOODLES

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Mix the natural yoghourt with cream, sugar, raisins, almond flakes, and one flat teaspoon of cinnamon. Add warm but not hot pasta and combine all the components. Put into a bowl, decorating the top with cinnamon and mint leaves.

Bon appétit!

10 min 2 portions

Ingredients

  • - 200 g of AS BABUNI 4-egg pasta noodles
  • - 150 ml of natural yoghurt
  • - 50 ml of 12% cream
  • - 3 spoons of cane sugar
  • - 3 spoons of almond flakes
  • - 3 spoons of raisins
  • - mint leaves for decoration
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.