SALAD WITH TAGLIATELLE AND DRIED TOMATO

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Divide the broccoli into florets and put into salted, boiling water for approx. 5 minutes. Then, drain and pour with cold water to prevent the color from fading and keep it crispy. Heat up a spoon of oil from dried tomato on a frying pan, fry spinach, pour it with cream and add salt and pepper. After the liquids are reduced, add the pasta, broccoli, and sliced dried tomatoes. Mix all the components. Put the dish into a bowel and sprinkle the top with pumpkin seeds.

Bon appétit!

20 min 2 portions

Ingredients

  • - 400 g of AS BABUNI tagliatelle pasta balls (ribbon)
  • - 4 spoons of pumpkin seeds
  • - 50 g of dried tomato in oil
  • - 1 broccoli
  • - 150 g of fresh spinach
  • - ¼ glass of 30% cream
  • - salt and pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.