COURGETTE FILLED WITH NOODLES

Preparation

Cut the courgettes with the peel crosswise into approx. 6 cm pieces, drill out the inside with a teaspoon in the form of tubes and sprinkle with salt and pepper. Heat up clarified butter on a frying pan and steam the leek sliced into feathers up. Then, add minced meat and pasta. Add salt, pepper, rosemary to the whole and fry for approx. 10 minutes.

Oil the roasting vessel with olive oil and put the courgettes inside. Fill each courgette with the filling and insert into an oven warmed up to 180 degrees for approx. 25 min. 10 minutes before the end of baking, sprinkle the courgettes with mozzarella.

Smacznego !

45 min 6 portions

Ingredients

  • - 3 łyżki makaronu 2-jajecznego zacierka AS BABUNI
  • - 2 cukinie
  • - 200 g mięsa mielonego z piersi indyka
  • - 1 por biała część
  • - 2 łyżki tartego sera mozzarella
  • - 2 łyżki oleju
  • - 3 łyżki masła klarowanego
  • - sól, pieprz, rozmaryn
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.