PAPPARDELLE WITH CHICKEN AND MUSHROOMS

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Dice the chicken and fry in heated oil, adding salt and pepper. Add sliced mushrooms and broccoli florets. Then, add pasta, stir and steam the whole on low heat for ca. 15 minutes. Finally, add mascarpone cheese, and fine-chopped dill. Put the dish onto a plate, and sprinkle the top and the edges of the plate with freshly milled pepper.

Bon appétit!

35 min 3 portions

Ingredients

  • - 300 g of AS BABUNI pappardelle pasta (bands)
  • - 250 g chicken breast
  • - 200 g of brown mushrooms
  • - 1 broccoli
  • - 1 small bundle of dill
  • - 4 spoons of oil
  • - 80 g of mascarpone cheese
  • - salt and pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.