PASTA CAKE WITH FOREST FRUITS

Preparation

Boil the pasta al dente according to the recipe on the package. Blend the cheese with sugar and eggs into uniform mass. Then, add the pasta and the fruits, stir it delicately and pour into a buttered casserole. Bake it in an oven heated up to a temperature of 180 degrees C for ca. 15-20 minutes. Serve the cake hot or cold, decorated with fresh forest fruits.

Bon appétit!

30 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g of AS BABUNI wave pasta
  • - 200 g of fresh or frozen forest fruits (blueberries, blackberries or raspberries)
  • - 500 g of twice ground white cheese
  • - 50 g of sugar
  • - 2 eggs
  • - mint leaves
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.