SPAGHETTI ALLA CARBONARA

Preparation

Heat up olive oil on a frying pan, add thin-sliced bacon and fry for approx. 8 minutes on low heat, stir often. Meanwhile, cook up pasta according to the recipe on the package. In a bowl, mix cream with eggs previously steamed with boiling water, add salt and pepper.

Drain the pasta, put back to the pot, add bacon, half of the parmesan, and pour in the eggs with cream. Mix it, put on a heated platter, sprinkle with the rest of parmesan, and serve immediately.

Bon appétit!

15 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g spaghetti AS BABUNI
  • - 1 spoon of olive oil
  • - 200 g of sliced bacon
  • - 4 eggs
  • - 5 spoons of liquid cream 18% or 30%
  • - 4 spoons of ground parmesan
  • - salt and pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.