PENNE WITH ASPARAGUS AND PARMA HAM

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. Peal the asparagus, cut into smaller pieces and boil in salted water. Cut the Parma ham into narrow strips. Mix all the components together with olive oil. Put on a plate sprinkling with parmesan, and basil leaves.

Smacznego!

20 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g of AS BABUNI tube pasta
  • - 200 g of asparagus
  • - 100 g of Parma ham
  • - 4 spoons of olive oil
  • - 1 spoon of ground parmesan
  • - basil leaves
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.