PASTA BALLS

Preparation

Boil the pasta according to the recipe on the package. After cooling down, cut the tubes into smaller ca. 1 cm pieces. Tamp the egg together with garlic and pour into the pasta. Add yellow cheese and mix the whole thoroughly, adding salt and pepper.

Blend the corn flakes down to the size of bread crumbs. Measure the pasta portions with a spoon, form balls, coat in corn flakes, and drop into hot oil, heated up in a high vessel. Fry for approx. 5 minutes, until the coating turns brownish. After taking out from fat and drying out with a paper towel, put on a plate and sprinkle the top with parmesan cheese. Serve it solo, or together with herbal or cream sauce.

Bon appétit!

20 min 8 portions

Ingredients

  • - 200 g of AS BABUNI tube pasta
  • - 100 g of ground yellow cheese
  • - 2 spoons of ground parmesan
  • - 1 fine-chopped garlic clove
  • - 1 egg
  • - 300 ml of oil
  • - 100 g of corn flakes
  • - salt and pepper
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.