COLD SOUP WITH TWISTED PASTA AND BERRIES

Preparation

Blend the berries together with half of the sugar prepared. Blend the second half of the sugar together with yoghurt. Boil the pasta according to the recipe on the package and add it still hot to the yoghourt cream. Stir it, put on a plate, pour it with berry mousse and decorate with mint leaves.

Bon appétit!

10 min 4 portions

Ingredients

  • - 400 g of AS BABUNI twisted pasta
  • - 200 g of fresh or frozen berries
  • - 250 ml of Greek yoghourt
  • - 6 spoons of sugar
  • - mint leaves
Print the recipe
Our website uses cookies

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Prywatności.